Trustpilot
top of page

JETTE NELLEMOSE

Cell Wellbeing hårtest 

Første gang jeg hørte om Cell Wellbeing håranalyse var i 2019, da min veninde kostvejleder Lene Hansson introducerede det for mig.

 

Boost din krop og bliv sund, frisk og energisk 

Jeg var lige blevet opereret for brystkræft og 3 måneder efter modermærkekræft, så min krop var virkelig i ubalance, manglede både vitaminer, mineraler, og aminosyrer, sagde håranalysen.

Nu skal du boostes, sagde hun, så du kan blive sund og frisk igen.

EPI tilskud og fødevareplan gav hurtig resultat.

Med testen fik jeg en personlig fødevareplan, så jeg nemt kunne tilpasse min hverdag efter den. Jeg blev også anbefalet tilskudsprodukt Epinutrics, som gav mig mere energi, bedre fordøjelse og god nattesøvn. 

Efter 3 måneder viste retesten, hvilke behov min krop stadig havde, så jeg fortsatte med et EPI-tilskud og fulgte stadig fødevareplanen. Efter 5 måneder var det tydeligt at mærke den store forskel, mit humør var blevet bedre, og mine bekymringer mindre, da jeg vidste jeg havde en personlig plan jeg kunne følge, det gav en god tryghed i min hverdag.

Jeg tester mine heste og jeg selv et par gange om året. Mine heste kan jo ikke svare for sig, så det er min pligt at mærke og føle, hvordan de har det. Det er fantastisk, at vi nu i Danmark har mulighed for denne Cell Wellbeing hårtest.

12 års erfaring som Kost -og Motionscoach.

De sidste 12 år har jeg arbejdet selvstændig som Kost- og Motionscoach, hvor jeg hjælper mange skønne mennesker i alle aldre til et bedre og sundere liv.

Stor passion for hestesport 

Siden 2011 har min store passion været islandske heste, tur ridning, træning (gør hestene stærkere) og avl med egen 1. klasses hoppe og hingste.  Jeg har deltaget og deltager på mange kurser om hestens trivsel såsom kranio sakral, massage, Cell Wellbeing, kinesiotape, smerte plastrer…. Det er jo vigtigt at rytteren også holder sig i god form. Derfor bruger jeg også en del tid til fitness, golf, MTB og en masse fællestræning med hestene. 

Stutteri-Hindsholm-30 2.jpg
Test Din Hest

OM OS

MOR & DATTER
Et helt nyt koncept i Danmark skal give heste og mennesker et større velvære. Ved hjælp af en håranalyse vil mor og datter gøre dig klogere

på din egen og din hests sundhed. 
 

Tænk sig, at mor og datter har samme passion og vi i fællesskab kan hjælpe en masse dejlige heste og skønne mennesker til bedre trivsel.

 

Stutteri-Hindsholm-02.jpg
Stutteri-Hindsholm-39.jpg

SOFIE TOLGAARD

Uddannet Kost - og Hormonvejleder samt sundhedscoach 

Sofie er 24 år uddannet Kost- og Hormonvejleder samt Sundhedscoach, jeg er ved at uddanne mig som veterinærsygeplejerske. Samtidig deltager jeg i diverse kurser i forbindelse med Cell Wellbeing. ​Det er vigtigt for mig at jeg holder mig i form og spiser sundt, så både hest og rytter har den bedste forudsætning for sundere trivsel.

 

Stor passion for hestesport

Jeg er totalt nørdet inden for min sport, som er træning, udvikling samt en masse stævner med mine islandske heste.  Jeg har altid gået meget op i hvilken type foder mine heste fik, men jeg vidste aldrig om det var det rigtige.

Hårtest er effektivt

Jeg har brugt mange penge på foder som ikke har haft den rigtige effekt. Men jeg er blevet MEGET KLOGERE efter jeg er begyndt at arbejde med Cell Wellbeing. Jeg bruger kun 1/3 af mit budget på tilskud nu, da jeg ved hvor jeg skal sætte ind for mine heste er i balance.
 

HINDSHOLM STUTTRI

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

bottom of page