Trustpilot
top of page
9f287aae53cc4a0f9c1de3c7f5a35ad1_edited.png

Hvordan virker Bemer til mennesker?

BEMER tæppe til hele familien – BEMER PRO Human 

Den fysiske vaskulære terapi BEMER®

Hvordan virker Bemer behandlingen?

Den fysiske vaskulære terapi BEMER® er en effektiv metode til at forbedre nedsat mikrocirkulation, dvs. blodcirkulationen i de mindste blodkar. Det er i de mindste blodkar stofskifteprocesserne finder sted.

Forbedret mikrocirkulation har talrige positive effekter på menneskers helbred og velvære.

Behandlingen med Bemer PRO eller Bemer Classic kan nemt gennemføres – med blot 8-10 minutter pr. dag vil de fleste opleve mærkbar effekt.

Hvis du vil være klar til dagens udfordringer – så anbefaler vi Bemers søvnprogram – hvor du få Bemer behandling når du går i seng – og umiddelbart før du står op. Derved har din krop fået tilført ilt til restitution mens du sov – og du har fået et boost lige før du skal op, så du føler dig klar.

Anw_BODY_Noemi_Laura_1027572_kl_ret01.jpeg

Som det er illustreret i videoen på forsiden, så giver Bemer en forbedret microcirkulation, dvs. blodcirkulation i de mindste blodkar (kapillærnetværket).

Inden for de seneste år har lægevidenskaben i stigende grad beskæftiget sig med de mange positive effekter, der er ved øget microcirkulation. Mikrocirkulationen forsyner kroppens celler med ilt og næringsstoffer og samtidig  fjernes affaldsprodukter fra stofskiftet.

I takt med en stigende alder, som følge af usunde levevaner og på grund af miljømæssige påvirkninger forringes blodcirkulationen i disse mindste kar med vidtrækkende følger.

Konsekvenserne kan være alt fra helbredsmæssige lidelser såsom hovedpine eller udmattelse til ryg- og ledsmerter samt kroniske sygdomme og kan forværre sygdomsforløbet.

I menuen Forskningsresultater uploader vi løbende nye undersøgelser – positive såvel som negative – i forhold til anvendelsen af Bemer produkter.

Det er tid til BEMER, for:

BEMER kan forbedre den svækkede blodcirkulation i de mindste blodkar og bliver dermed til en effektiv støtte for hele organismen.

Skærmbillede 2022-11-01 kl. 13.14.09.png
Skærmbillede 2022-11-01 kl. 13.14.18.png

BEMER-apparaterne stimulerer blodcirkulationen i de små og meget små blodkar. Den såkaldte mikrocirkulation er ansvarlig for den behovsbaserede fordeling af blodet og for cellernes forsyning.* BEMER skal kun bruges 2 x 8 minutter om dagen og understøtter hele organismen.

Læs mere
bottom of page