Trustpilot
top of page

BEMER DÆKKEN

Bemer dækken / madras bruges til fysisk vaskulær terapi hos heste og mennesker. 

Teknologien anvender et unikt Hertz signal, som hjælper kroppen med at accelerere helingsprocessen, og med at bekæmpe betændelsestilstande og smerter.

Køb eller lej et Bemer Horse Set eller Bemer Human her på siden.

Skærmbillede 2022-11-01 kl. 12.51.32.png
uIYlQZ-A.jpeg
Bemer-horse-set-hest-med-daekken--e1645801701899.png

Mere gennemtænkt. Mere gennemført.

 

 

 

BEMER terapien er en videreudvikling af magnetfeltterapien. Den er fysisk målrettet og virker specifikt på blodkar eller dele af karsystemet. Dens virkning opnås dog ikke via selve magnetfeltet, men via en signalkonfiguration, der transporteres af magnetfeltet, hvilket er unikt. Man kan også kalde BEMER terapien en pulserende magnetfeltterapi.

Bemer Horse Set

Det særlige ved BEMER terapien for hesten er den patenterede terapeutiske signalkonfiguration, som BEMER Horse-applikatorerne overfører til kroppen via et pulserende magnetisk felt. Dette signal er optimalt tilpasset biorytmen og kan derfor stimulere den forringede vasomotion–dvs. pumpebevægelsen i de mindste blodkar. 

 

Din hest er det værd

BEMER terapien er en behandling, der virker målrettet og specifikt på kar eller dele af karsystemet og bruges til forbedring af en ustabil mikrocirkulation. Dyrlæger, klinikledere og hestefysioterapeuter kender til de omfattende anvendelseseksempler, behandlinger og rapporterede erfaringer med BEMER – og værdsætter potentialet i BEMER-terapien. Grundprincippet? En pulserende magnetfeltterapi – videreudviklingen af magnetfeltterapien, som dog ikke opnår sin virkning via selve magnetfeltet, men via en signalkonfiguration, der transporteres af magnetfeltet. Denne særlige virkemåde er videnskabeligt bevist. Og: På grund af BEMER kan du i størst muligt omfang undgå kemiske stoffer og deres mulige bivirkninger.*

BEMER virker også for dig

Den fysisk vaskulære terapi BEMER® er en anvendelse, som virker målrettet på de centrale funktioner i kroppen. Helt uden kemi eller ”mirakelkure”. Det lyder som magi, men er ganske enkelt fysik! BEMER-anvendelsen til mennesker er en videreudvikling af magnetfeltterapien. Den bruger det pulserende magnetfelt, men kun til at bringe den unikke, patenterede BEMER signalkonfiguration ind i din krop. Dette signal stimulerer til gengæld pumpebevægelserne i de mindste kar. Resultatet er, at cellerne, takket være en bedre blodcirkulation, kan modtage mere ilt og næringsstoffer, og hele din organisme kan udvikle mere energi og styrke. Virkningsmekanismen af BEMER’s medicinske udstyr er videnskabeligt bevist gennem studier.*

Bedre blodgennemstrømning. Bedre forsynet.

Røde blodlegemer er som små varevogne, der transporterer ilt gennem hele kroppen. De rejser gennem blodcirkulationen, til de endelig ankommer ved cellerne i mikrocirkulationens område og forsyner dem med ilt. Derfra optager de røde blodlegemer kuldioxid og transporteres bort gennem venerne.

Skærmbillede 2022-10-18 kl. 15.04.54.png
100_hero-bundle-pro-set-white-cool.webp
bottom of page