Trustpilot
top of page

ERNÆRINGSRAPPORT

Cell Wellbeing er en hårcelleanalyse, som vi kan foretage på alle typer af heste, der behøver rådgivning i forhold til ernæringsbehov, miljøpåvirkninger, trivsel og velvære. Det samme gør vi til mennesker dog med flere parameter.

EPI genetik

Vi arbejder med EPI genetik. Levende hårceller fra hestens man trækkes ud og scannes indenfor 3 min. Ca. 2 dage efter modtager du en 25 siders rapport samt et resume og tlf. samtale, som fortæller hvad din hest er i underskud af, i forhold til vitaminer, mineraler, essentielle fedtsyrer, aminosyrer samt antioxidanter, og hvad  den evt. skal undgå i foderet de næste 90 dage, simpelthen hvordan du kan optimere den bedst muligt. Med hårtesten følger foderideer der passer præcis til din hests behov, og som kan være med til at balancere hestens celler, organer og systemer (hormonsystem, nervesystem, hjertekarsystem, fordøjelsesystem, muskel og skelet).

 

Se denne lille film fra Bruce Lipton, omkring hvordan EPI genetik påvirker vores udvikling, mere end gener gør. Det er miljøet udenom der er medbestemmende til, hvordan vores genudtryk bliver.
https://www.youtube.com/watch?v=G4T0LzU_rv0

Optimeret velvære for din hest

Men det er ikke den eneste vigtige faktor, for optimeret velvære for din hest. Testen giver nemlig også et billede af, om hesten er påvirket af elektrosmog (f.eks. mobiltelefon, wi fi, højspændingsledninger m.m), og om den er svækket af elektriske frekvenser i dens omgivelser (fold, ridehus, stald), hvilket kan påvirke hestens immunforsvar og systemer. Samtidig kan hårtesten også vise, om hesten er belastet af giftstoffer fra f.eks. metaller, kemikalier, stråling eller virus/bakterier. 

Få en optimeringsplan
Du får også en konsultation og 90 dages optimeringsplan på 25 sider, der trin for trin viser dig, hvad du skal gøre, for at optimere dig selv og din hests velvære. Det kan nogle gange være en ide at rådføre sig med sin foderkonsulent. 

God ide at samle min. 4 heste pr. besøg, så slipper I muligvis for kørselstillæg, afhængig af afstanden. Det anbefales, at du efter 90 dage, bestiller en opfølgningstest for at se om din hest er blevet optimeret efter de nye tiltag. Vi anbefaler, at der i mellem første og kontroltest, planlægges 1-2 telefon- eller mailkonsultationer for at sikre, at ejer og hest begge føler sig veltilpas i forandringsprocessen.

Samarbejde med dyrlæge Therese Schumann

Vi samarbejder med Schumann Horsecare v/Dyrlæge Theresa Schumann, som også står klar, hvis vi har yderligere brug for rådgivning. 

Se mere om vores dygtige samarbejdspartner www.schumannhorsecare.dk

Optimeret velvære for dig

Vil du vide hvordan du kan styrke dit immunsystem? Har du fordøjelsesproblemer, lav energi, hormonelle ubalancer, for meget væske i kroppen eller vægtproblemer? Ved hjælp af vitamintest kan du få kortlagt dine muligheder for den mest optimale kost- og vitaminsammensætning.

Vitamintesten kortlægger dine personlige epigenetiske indikatorer og foretages ved hjælp af en avanceret digital scanner, som jeg er certificeret i at anvende.

Få lavet en vitamin/hårtest på dig selv og få optimal sammensætning der giver bedre velvære.

ANALYSE

FØLG OS PÅ INSTAGRAM

bottom of page