Trustpilot
 

COOKIE OG PERSONDATA POLITIK

​​COOKIE POLITIK

 

TEST DIN HEST bruger Cookies med det formål at optimere TEST DIN HEST hjemmeside for at forbedre dens funktionalitet og dermed føre til en bedre brugeroplevelse for vores kunder. En Cookie er en betegnelse for forbrugerens adfærd på nettet og som vil blive registreret til det formål at gøre en hjemmeside mere brugervenlig. Du har altid mulighed for at slette din cookie fra din computer. Det kan fx. gøres på følgende måder: Gå til menu "Funktioner"-> Internetindstillinger -> Slet Cookies​

PERSONDATA POLITIK / GDPR
 

Denne persondatapolitik omfatter alt interaktion af personoplysninger med TEST DIN HEST CVR: 40715355

Formålet med denne privat politik er at gøre kunden opmærksom på, hvordan vi behandler oplysninger. Det er TEST DIN HESTs mål, at du som kunde hos os er bevidst om, hvordan vi behandler personlige oplysninger ifølge den nye GDPR lov. 

 

1. Hvordan behandler vi personlige oplysninger hos TEST DIN HEST ?

Vi indhenter kun de persondata i de tilfælde, hvor dette skulle være relevant for os, og vi vil kun indhente persondata, hvis det er relevant for vores kundes aktivitet. Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid alle relevante lovbestemmelser.


Vi vil kun opbevare dine persondata, så længe vi enten er pålagt en juridisk forpligtelse hertil.

2. Oplysninger, du som kunde afgiver.
Hvis du som kunde ønsker at tilmelde dig vores nyhedsbrev og konkurrence.
For at gennemføre en tilmelding til nyhedsbrev indhenter TEST DIN HEST følgende oplysninger: navn, e-mailadresse. 


TEST DIN HEST indsamler derfor automatisk persondata, når du foretager dig følgende:

  • Besøger og navigerer på hjemmesiden

  • Tilmelder dig vores nyhedsbrev

 

3. Hvem er Dataansvarlig for TEST DIN HEST ?

Den Dataansvarlige er den overordnet ansvarlige for at passe på kundens personlige oplysninger. TEST DIN HEST er derfor Dataansvarlig. 

Adresse:

NILS ERLINGS ALLÈ 30

5250 Odense SV

info@testdinhest.com

+ 45 222 900 82

Cvr: 40715355 


4. Formål med indsamling af personlige oplysninger er som følgende:​

  • Sikre sikkerheden og brugerfladen på hjemmesiden 

  • Optimere og forbedre brugeroplevelsen

  • Deltagelse i konkurrenter, nyhedsbrev og sociale medie

  • Administrere interne data

  • Optimere markedsføring på digitale flader på baggrund af dataoplysninger

Hvem får adgang til disse personoplysninger?​

Dine oplysninger vil blive behandlet af medarbejdere fra TEST DIN HEST til de formål, som er anført ovenfor.

Hvor lang tid opbevarer vi oplysninger?

Personoplysninger vil blive slettet løbende og opbevares i 5 år. De resterende personoplysninger vil blive slettet.

 

5. Eksterne databehandler.
Vi går ind for de nye GDPR regler og har derfor ingen intentioner at sælge eller overfører dine persondata til tredjelande.
Vi har vores hjemmeside hos Infoserv.dk, som fungerer som vores databehandler. Alle persondata som du oplyser på vores hjemmeside vil blive opbevaret i infoserv.dk datacentre og sikre persondata på deres sikkerhedsnet.

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

6. Dine rettigheder og sikkerhed hos os.
Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af. Du har ret til at anmode os om følgende:

• At få adgang til og få rettet/ændret dine persondata
• At få slettet persondata

 

Du har derudover ret til at protestere over behandlingen af dine personlige data, og du har ret til at indgive klage til en datatilsynet: https://www.datatilsynet.dk/


Ønsker du ikke længere, at vi skal behandle dine personoplysninger, eller at vi skal begrænse behandlingen af dine personoplysninger, kan du også sende os en anmodning herom til vores e-mailadresse info@testdinhest.com

7. Perioden for opbevaring af personlige oplysninger.

Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er derfor ikke helt muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes. 

Denne cookie og persondata politik er senest opdateret d. 03.03.2022